top of page

Produkter

Jag har en hel del olika produkter till försäljning i min lilla shop. Välkommen in om du är här i stan och bor du inte här så maila mig vad du vill ha så löser vi det. 

1edf3c15-c59c-465c-8224-c7a9393ac1ac_edited_edited.png

c/o Gerd

Alla produkter, både för ansikte och kroppen, finns till försäljning Kom in till mig så hjälper jag dig med att ta fram rätt produkter för just dig. 

IMG_0123.jpeg

Curam 

Curams statiska och olika dynamiska silikonkoppar samt deras oljor finns i shopen. Kom in så berättar jag mer om hur de fungerar, deras verkan på din fascia (bindväv) och hur du ska använda dem. 

IMG_2259.webp

Great Earth

Jag har ett stort utbud av Great Earth tillskott till försäljning. Vet du inte riktigt vad du behöver? Jag hjälper dig gärna att reda ut det i denna djungel. 

IMG_2261_edited.png

Älsk Nu

"Hyllningen till Norrland! Livsnjutet och den kreativa kraften som finns här. Det handlar om att våga göra det du vill, vara dig själv och om att det är coolt att vara snäll. Älsk Nu är kärlek, styrka och sårbarhet i nuet." Snyggaste mössorna från Piteå finns så klart hos mig. 

IMG_2265.jpeg

Sofia Sivertsdotter

Sofias böcker med fina eftertänksamma texter samt hennes posters (som utgått men jag har några kvar) finns hos mig. 

IMG_2263_edited.jpg

The English Soap Company

Tvålar med tillhörande svamp, duschcreme, handkräm och bodylotion från detta härliga märke finns hos mig. Mycket uppskattade presenter!

bottom of page